4 علتی که باعث شد شرکت نوکیا بازگشت موفقیت آمیزی را تجربه کند!

ساخت وبلاگ
4 <strong>علتی</strong> که <strong>باعث</strong> شد <strong>شرکت</strong> <strong>نوکیا</strong> <strong>بازگشت</strong> <strong>موفقیت</strong> <strong>آمیزی</strong> را <strong>تجربه</strong> کند!

4 علتی که باعث شد شرکت نوکیا بازگشت موفقیت آمیزی را تجربه کند! همانطور که می دانید شرکت نوکیا به دلیل تاخیر در استفاده از سیستم عامل اندروید به شرکتی ورشکسته تبدیل شد. مایکروسافت در سال 2014 و زمانی که شرکت نوکیا 41 درصد از سهم بازار گوشی های هوشمند را به خود اختصاص داده بود، این شرکت را خریداری کرد. مایکروسافت در سال 2016 برند را به نوکیا بازگرداند اما بسیاری از کاربران بر این باور بوده اند که برند Nokia یک برند مرده است.

با بررسی بازار امروز گوشی های هوشمند متوجه خواهید شد که این برند نمرده است. HMD Global که یک شرکت فنلاندی است حق انحصاری برند نوکیا را در سال 2017 خریداری کرد و برند Nokia توانست بازگشت کاملی را تجربه کند. فروش جهانی گوشی های نوکیا از آن زمان تا به کنون رو به افزایش بوده است و تنها در سه ماهه دوم سال 2019، شرکت HMD Global توانست 4.8 میلیون گوشی نوکیا را به فروش برساند که نسبت به سال قبل 20 درصد رشد داشته است.

در حالی که غول هایی مانند اپل و سامسونگ در بازار اسمارت فون ها حضور دارند نوکیا توانست سهم بازار را از صفر به 1.3 درصد برساند. به نظر شما شرکت نوکیا چگونه توانسته است چنین بازگشتی را تجربه کند؟ پاسخ این سوال ساده است، شرکت HMD Global در حال پر کردن شکاف های موجود در بازار گوشی های هوشمند است و خواسته ها و نیازهای مصرف کننده را تشخیص می دهد.

در حالی که این شرکت طیف وسیعی از گوشی ها را ارائه و توسعه می دهد، تمرکز خود را روی بخش گوشی های میان رده قرار داده است. در ادامه 4 علتی که باعث شد بازگشت شرکت نوکیا بازگشت موفقیت آمیزی را تجربه کند را خواهید خواند.

1- بازگشت شرکت نوکیا با بروزرسانی های نرم افزاری و افزایش عملکرد

HMD Global مشکلاتی را که در طول زمان باعث کاهش عملکرد می شود را تشخیص داد و بروزرسانی های نرم افزاری منظمی را ارائه داد. در پایخ به این شرکت، گوگل سعی داشت تا بروزرسانی های بی نظیری را ارائه دهد و آنچه را که از آن به عنوان تجربه اندرویدی استوک یاد می شود را برای کاربران نوکیا ارائه داد.

وی اظهار داشت که این مسئله که گوشی ها در طول زمان و در طول استفاده های طولانی مدت عمر باتری و عملکرد کاهش یافته ای را تجربه کنند عادی شده است و این مسئله تا جایی پیش می رود که یک گوشی غیر قابل استفاده می شود و مصرف کننده مجبور به خرید یک دستگاه جدید می شود. HMD پارادایم استهلاک صنعتی و منسوخ شدن برنامه ها را به عنوان دو مقوله جداگانه در نظر می گیرد. بروزرسانی های نرم افزار به تسهیل و تسریع بروزرسانی های امنیتی و سیستم عامل کمک می کند. همین امر باعث شده است که کاربران نوکیا تجربه ی با کیفیت را با یک قیمت قابل قبول تجربه کنند.

2- بازگشت شرکت نوکیا با ارائه محصولات با کیفیت + قیمت مناسب

 نوکیا شکاف هایی که در بخش گوشی های میان رده وجود دارد را تشخیص داد و تصمیم گرفت دستگاه هایی با دوام و قابل اطمینان را با قیمتی مناسب ارائه دهد. در حالی که مصرف کنندگان به طور جدی به دنبال جدیدترین نوآوری ها و فناوری ها هستند، همه وسایل و تجهیزات فوق العاده پر هزینه هستند و حتی اگر مایل به استفاده از این دستگاه ها باشند بودجه لازم برای خرید انها را ندارند. برای خدمت به کاربران علاقمند به گوشی های میان رده این شرکت روی طراحی با کیفیت و مقرون به صرفه تمرکز کرده است و همچنین قابلیت اطمینان و دوام بالا را از یاد نبرده است.

4 <strong>علتی</strong> که باعث شد شرکت نوکیا بازگشت <strong>موفقیت</strong> <strong>آمیزی</strong> را تجربه کند!

علاوه بر این شرکت نوکیا روی قابلیت هایی که برای کاربران مهم است تمرکز می کند و به طور مثال دوربین های با کیفیت بالا را ارائه می دهد. نوکیا اولین برندی بود که در دستگاه های خود با هر بازه قیمت از دکمه دستیار گوگل استفاده می کند. نوکیا 7.1 که در اکتبر سال 2018 عرضه شد در بخش گوشی های میان رده موفقیت خوبی بدست آورد و این به دلیل مشخصات، عملکرد و قیمت مناسب آن بود، سپس گوشی نوکیا 7.2 با قیمت 349 دلار عرضه شد که باز هم مورد استقبال خوبی قرار گرفت.

3- ورود سریع به بازار

زمانبندی عرضه محصولات در صنعت گوشی آمریکا به طور معمول بسیار طولانی است. نوکیا سیکل های معرفی محصولات جدید خود را کوتاه کرده است و این امکان را فراهم می آورد تا سریعتر از سایر رقبا با محصولات جدید روبرو شوید. به عنوان مثال در هشت ماه اول سال 2019، این شرکت 5 دستگاه را عرضه کرد. به طور کلی نوکیا از زمان بازگشت مجددش به بازار، 15 گوشی را در آمریکا عرضه کرده است. این سرعت در بازار به دلیل ایجاد نوآوری هایی در زمینه کسب و کار هدفمند است و بدون شک همین امر عاملی برای موفقیت شرکت نوکیا بوده است.

4- نوکیا بر مشارکت های موثر متمرکز شده است

برای توسعه و توزیع محصولات جدید، صنعت گوشی های هوشمند دارای روابط پیچیده ای با تامین کنندگان، شرکت های مخابراتی، خرده فروشان است. از نظر خرده فروشی، HMD Global نسبت به سایر برندها با خرده فروشان بزرگی مانند آمازون مشارکت بهتری داشته است. از نظر حامل ها؛ این شرکت در حال حاضر با ارائه دهندگان بی سیم پیشرو در ایالات متحده از جمله Cricket Wireless, AT&T  و  Verizon همکاری دائمی داشته است.

4 <strong>علتی</strong> که باعث شد شرکت نوکیا بازگشت موفقیت <strong>آمیزی</strong> را تجربه کند!

علاوه بر همکاری نزدیک با گوگل (در مورد بروزرسانی ها) نوکیا با ZEISS رابطه محکمی دارد و با هر دو شرکت همکاری می کند تا اطمینان حاصل کند که نوآوری های نرم افزاری را به طور موثری با دوربین های با کیفیت خود یکپارچه کرده است. این شرکت در حال حاضر نوکیا 9 را برای عکاسی با کیفیت بالا ارائه می دهد و به شما امکان می دهد تا با گرفتن چند عکس و ادغام آنها یک عکس واحد با کیفیت بالا در اختیار داشته باشید. نوکیا قصد دارد استراتژیک خود را توسعه دهد و به گسترش پیشنهادات خود ادامه دهد. این شرکت فرصت ویژه ای برای ساخت گوشی های هوشمند 5G دارد.

ایکیوسان وب‌سایت

کارشناس ارشد کامپیوتر، مربی آموزشگاه های آزاد، علاقمند به ترجمه، تولید محتوا و ...

ویندوز سنتر ...
ما را در سایت ویندوز سنتر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار center2ray بازدید : 427 تاريخ : پنجشنبه 14 آذر 1398 ساعت: 14:36